Verbeterde spareribs

Wanneer je in de slagerij werkt gaan er ook allerlei lekkere producten mee naar huis. Uiteraard worden de producten ook gekeurd. Bij de spareribs ontdekte wij nog wat verbeterpunten. Zo vonden wij onder andere de smaak redelijk vlak en het vlees kwam nog niet helemaal los van het botje. De weken daarna hebben wij uren getest en geproefd. In onze klantenkring zijn er ook die werken als kok. Wij hebben hen gevraagd naar hun expertise. Zij kwamen met verrassende tips en recepten. Na enkele weken presenteren wij u dan ook met trots onze nieuwe spareribs! 

De marinade heeft 3 smaakelementen: zoet, zuur en pittig, dit geeft een verrassend diepe smaak. De marinade laten wij enkele dagen goed intrekken in de spareribs. Vervolgens garen wij de spareribs een nacht lang op een lage temperatuur. Dit doen wij in een speciale machine die overnacht kan garen, wat zorgt voor de optimale garing van het product. De volgende dag grillen wij de spareribs even kort af en presenteren wij ze aan u!

U kunt de spareribs even opwarmen in de oven, magnetron of op de barbecue (even inpakken in aluminiumfolie). 

Kom het snel proberen!

3 reacties

liesbeth

ik wilde ook weten hoe je een goede biefstuk bakt

Adrie Versluis

Ik wilde weten hoe je een lekkere biefstuk bakt staat er 2 keer over spareribs.

Annemiek

Ben benieuwd, kom het binnenkort proberen!

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd